Átélni, megélni, túlélni – a rák és ami mögötte van – Hello, WMN! 2019. október 14. (teljes videó)
Budapesten 2019 októberében a Hello WMN sorozatban ráktúlélők és szakemberek beszélgettek összetett élményeikről, tapasztalataikról, küzdelmükről, munkájukról D. Tóth Kriszta támogatásával.
2020-03-02
Mit jelent ráktúlélőnek lenni? Egy fontos kézikönyv az ESMO és az MKOT gondozásában jelent meg. Szabadon letölthető!
Régóta tudunk arról, hogy a daganatos betegséggel küzdő gyermekek és felnőttek fizikai és lelki rehabilitációja a diagnózisközléssel egy időben kezdődik és folyamatosan fontos célkitűzés az onkológiai kezelés, majd gondozás folyamán. A ráktúlélők egyénre alakított, komplex rehabilitációja folyamatos kihívás, nagyon itt volt az ideje egy ingyenes, könnyen elérhető európai betegsegítő kiadvány megjelentetésének.
2020-03-03
Az emlődaganattal küzdő betegek saját betegségükkel kapcsolatos nézeteinek befolyásoló hatásai, különös tekintettel a negatív érzelmek egészségkárosító hatásaira
A Magyar Onkológia legújabb számában Kovács Zsuzsa, Rigó Adrien, Szabó Éva és munkatársaik a modern onkológia egyik fontos kérdésével foglalkoznak, a pszichoszociális életminőséggel, ezen belül a negatív érzelmi állapotok és a betegséggel kapcsolatos nézetek előrejelező szerepével.
2020-03-03
Onkopszichológia Online

Szerkeszti: dr. Riskó Ágnes
Copyright 1999–2020 Onkopszichológia Online.
A technikai hátteret, a fejlesztést és fenntartást a Bencium biztosítja már 1999 óta.

www.bencium.uk