Ez az oldal egy kísérleti projekt, aminek keretében létrehoztunk egy mesterséges intelligencia által működtetett csevegő ablakot. Itt bármilyen kérdést a honlappal kapcsolatos anyagokról (onkopszichológia, diplomamunkák stb.) fel lehet tenni és a rendszer megpróbál válaszolni. Így nem kell az összes anyagot végigolvasni, csak a minket érdeklő témákról lehet feltenni kérdéseket.
A válaszok nem 100%-osan pontosak, garancia nincs helyességükre, de a kutatások szerint kb. 90%-osak. A fenti beszélgetés kisérleti jellegű, nem minősül orvosi tanácsadásnak. A válaszokat az OpenAI GPT3.5 nyelvi modellje generálja ezen honlap tartalma alapján.

Mindig konzultáljon megfelelő szakemberrel! Az Onkopszichológia Online szerkesztői és készítői a beszélgetéseket semmilyen formában nem tárolja és az felhasználók által beírt kérdések nem azonosíthatóak, teljesen anonimek. További adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel fordulj a chatbase.co és az OpenAI.com megfelelő adatkezelőjéhez. Az Európai Uniós szervereken futó squeaky.ai szolgáltatást használjuk a felhasználói élmény növeléséhez és a látogatási adatok elemzéséhez.

Néha előfordulhatnak üzemszünetek és sebességcsökkenések az OpenAI elérhetőségeiben. Itt tájékozódhatsz Anna (azaz OpenAI API) aktuális technikai állapotáról: status.openai.com

Onkopszichológia Online

Szerkeszti: dr. Riskó Ágnes
Copyright 1999–2024 Onkopszichológia Online.
A technikai hátteret, a fejlesztést és fenntartást a Bencium biztosítja már 1999 óta. A honlap a Webflow szerverein fut, melyet a szerkesztők egy böngésző segítségével bármikor frissíthetnek.

webflow logo
Kapcsolat
csernakrisko@gmail.com
Hírlevél feliratkozás